Skip to content

Introductie

Ik ben Landelijk Account Manager Werkgeversservicepunten en heb o.a. de rol om tussen UWV, Gemeentes en onze opdrachtgevers de verbinding te leggen voor het invullen en begeleiden van o.a. SROI en PSO vraagstukken.

Op welke manier maak je impact?

Wij geloven in de kracht van mensen. Dat iedereen werk zou moeten kunnen doen waar hij of zij blij van wordt. Dat alle mensen hun eigen plek en rol hebben in de maatschappij. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie hebben daar wat meer hulp bij nodig. Dan zijn we er, juist voor die mensen. Onze vier kernwaarden helpen ons het verschil te maken: Groeien met betekenis, Ondernemen doen we samen, Gepassioneerd vakmanschap en Ongecompliceerd naar resultaat. Zo zorgt Olympia voor de ontwikkeling en groei van mensen, bedrijven én onze samenleving.
Dagelijks zijn circa 14.000 mensen bij onze opdrachtgevers aan het werk. Wij vinden het onze verantwoording iedereen die wil, te bemiddelen naar werk. Mensen voor wie dat vanzelfsprekend is, maar juist ook mensen die aan de zijlijn staan. Wij kijken naar iemands passie en vaardigheden en of deze passen bij waar de kracht van ons én van onze klanten ligt. Wij kennen onze klanten, begrijpen de bedrijfsprocessen en snappen wat er nodig is om mensen duurzaam uit te laten stromen naar deze branches.
Kandidaten verbinden wij met een werkgever waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarnaast laten wij kandidaten groeien in hun ontwikkeling en werk door hen functie gerelateerde trainingen en cursussen te laten volgen. Dit kan zijn het behalen van een heftruckcertificaat, maar ook een opleiding tot operator. De kandidaat heeft zo kansen om de eigen arbeidsmarkpositie te versterken en de opdrachtgever heeft een beter geschoolde kandidaat.

Diensten/producten:

Zie blok hierboven als leidraad.

Logo olympia

Praktische informatie

E-mail: j.deboer@olympia.nl
Telefoon: 0682531175
Adres: Mercuriusplein 1, 2132 HA, Hoofdorp
Aantal FTE’s: 300
Opgericht in: 1969
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Circulair & duurzaam
Diensten en producten: Overig
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top