skip to Main Content

Introductie

Wij zijn Pure Sportswear een Haarlemse Startup dat zich bezig houd met het maken en verkopen van duurzame sportkleding. Onze sportkleding is gemaakt van 100% gerecycled PET, waarvan onze shirts gemaakt zijn van gerecycled PET, zijn de sportleggings gemaakt van ocean waste.

Wereldwijd zwerft er veel te veel plastic rond waar niks mee gedaan wordt, wij willen hier een verandering in brengen door juist dit plastic te gebruiken om hier onze sportkleding van te maken. Op deze manier kunnen we de plastic recyclen, hebben we bijna geen uitstoot en houden we onze carbon footprint zo laag mogelijk.

Op welke manier maak je impact?

Pure Sportswear is het eerste sportkleding bedrijf dat van de kern uit duurzaam ingestoken is, dat wil zeggen dat we over de productie, verpakking en verzending hebben nagedacht om op deze manier het milieu zo min mogelijk te belasten.

Wij gaan graag verder waar andere grote merken het laten liggen. Op deze manier kunnen wij ons onderscheiden van de rest en willen we mensen bewuster laten worden van de keuze die ze maken. Pure Sportswear wil iets moois creëren niet alleen voor nu maar voor de generaties die gaan komen.

Diensten/producten:

Op dit momenten bieden wij aan:
Dames sportshirt (lila en zwart) en heren sportshirt (coal groen en zwart)

Wat komt er aan:
Dames sportlegging en heren sportbroekje.

Daarnaast bieden wij teamkleding aan op aanvraag.

Man

Praktische informatie

Telefoon: 0232052106
Adres: Schoterweg 168RD, 2021 HW, Haarlem
Aantal FTE’s: 2
Opgericht in: 2016
Impact categorie: Circulair & duurzaam
Diensten en producten: Interieur mode & kunst
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top