Skip to content

Introductie

We maken audio en visuele content. Podcasts, films (stopmotion/lifeaction/documentaire) en fotografie.

Op welke manier maak je impact?

We doen dit werk met jongeren die of een afstand tot de arbeidsmarkt hebben of jongeren die om wat voor reden dan ook niet meer op school functioneren.
We leren ze bovenal werknemersvaardigheden, maar ook ontwikkelen ze een rijk portfolio op het gebied waar hun interesse ligt, door stage en meewerken aan opdrachten die we krijgen.
We werken samen met ons netwerk in de creatieve sector (film, muziek, audio) en het netwerk van zorg voor jongeren (RMC/Leerplicht/SWV/Bascule/Voorzet/etc) om de jongeren na hun traject te bemiddelen naar een baan of opleiding in de creatieve sector.

Diensten/producten:

Als het maar creatief is. Dan maken we het. Zo hebben we commercials gemaakt, content voor social media, podcasts, videoclips, stopmotionfilms, documentaires, geven we workshops op scholen aan kinderen en/of docenten en werken we voor culturele instellingen. Ook maken we met de lasersnijder behalve props voor films ook ontwerpen op maat.

De bijgevoegde foto’s tonen foto’s van onze jongeren die werken op de set van NIKE/DENHAM, POP/Converse en HIT. Maar ook zijn er foto’s van jongeren die models maken voor hun stopmotionfilm, fotoshoots doen voor een eigen commercial en van audio opnames.

Setting
Makette
Makette
Film
Opnemen
Setting
Fotografie
Fotografie
Film
Optreden

Praktische informatie

E-mail: asmallgangeducation@gmail.com
Telefoon: 0625025831
Adres: Antoniestraat 11, 2011CN, Haarlem
Aantal FTE’s: 2
Opgericht in: 2019
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, SROI
Diensten en producten: ICT media en communicatie
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top