Skip to content

Kennemer Impact Giftcard

Shoppen met impact in Haarlem en Kennemerland

Kies uit meer dan 2.000 feel good cadeaus: kleding, sieraden, speelgoed, iets voor in huis, wat lekkers of ga langs bij één van de aangesloten horecazaken. Wat je ook kiest, je krijgt er een goed gevoel van. Want achter alle cadeaus schuilt een goed verhaal voor een betere wereld. Maak jezelf en een ander blij!

Sociaal - duurzaam - lokaal

Bekijk hier bij welke impactvolle winkels en horecazaken je de giftcard in Haarlem en Kennemerland kunt besteden. Daarnaast kun je met de Kennemer Impact Giftcard ook terecht bij alle andere bedrijven in Nederland die zijn aangesloten bij ohmygood en in de ohmygood webshop.

Relatiegeschenk voor bedrijven en personeel

Bedrijven die duurzaam willen inkopen of een SROI-verplichting hebben en een impactvol cadeau willen geven aan hun personeel of relaties kunnen met deze kaart het verschil maken. De Kennemer Impact Giftcard is een cocreatie met ohmygood. Ohmygood is een impactonderneming met een SROI-batch. De aanschaf van de kaart kan daarom dienen als invulling van de SROI-verplichting in de regio Haarlem en Kennemerland. 

Bestel hier de Kennemer Impact Giftcard!

Over Ohmygood

Een duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving bereiken we alleen samen. Wij geloven dat iedereen impact kan maken door andere keuzes te maken. Met ohmygood maken we het makkelijker om impact te maken, te geven en te ontvangen. Dit doen we door impactmakers beter zichtbaar te maken op het online platform van ohmygood, de giftcard en door producten van impactmakers te verkopen.

Logo kip

Ben je impact ondernemer in de regio Haarlem-Kennemerland en wil je deelnemen aan de Kennemer Impact Giftcard en zo je omzet vergroten?

Registreer dan nu je bedrijf op het Kennemer Inkoop Platform.

Back To Top