Skip to content

Introductie

Mijn functie is Regiomanager bij Ampliar Uitzendbureau BV en ik ben verantwoordelijk voor de regio’s Noord-Holland & Utrecht. Ik heb voornamelijk een adviserende en ondersteunde rol naar mijn opdrachtgevers toe, om hun Social Return verplichting zo duurzaam en efficiënt mogelijk in te vullen.

Ampliar Uitzendbureau BV is een landelijke organisatie en ruim 25 jaar actief in diverse branches, waaronder Zorg, Bouw & Infra, GWW en Verkeersregeling. Iedere regio heeft zijn eigen vaste contactpersoon. Wij zijn een praktisch ingestelde organisatie, onze cultuur kenmerkt zich door opgestroopte mouwen en dito werkwijze. Onze kracht is gewoon goed uitzenden en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ampliar is aangesloten bij de NBBU en is VCU- , NEN4400-01 en PSO30+ ABW gecertificeerd.

Op welke manier maak je impact?

Wij koppelen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het bedrijfsleven. Dit kunnen kandidaten zijn die door verschillende redenen in een uitkeringssituatie terecht zijn gekomen,. Door goed te kijken naar de wensen van de opdrachtgever en de kracht van de kandidaat, streven wij ernaar om optimale matches te vormen, die leiden tot langdurige, duurzame arbeidsrelaties.

Diensten/producten:

Social Return is onze specialiteit!
Op basis van functieprofielen verzoekt Ampliar uitkeringsinstanties om geschikte kandidaten aan te melden. Na een tweede selectie door Ampliar en een introductie bij de leidinggevende worden zij gedetacheerd in diverse branches. De functies waarop medewerkers worden gedetacheerd betreffen zowel het laag- of ongeschoolde segment, als het hogere segment. Het begeleiden, werven, selecteren en opleiden wordt uitgevoerd door Ampliar.

Coaching op maat
De juiste begeleiding voor mensen vanuit de Participatiewet [voormalige WWB of Wajong] is belangrijk! Tijdens de detachering staat een projectbegeleider van Ampliar garant voor de juiste begeleiding op maat.
Met de leidinggevende op de werkvloer en de medewerker zelf wordt de voortgang van de werkzaamheden regelmatig geëvalueerd. Waar nodig vinden interventies plaats, gericht op de arbeidsprestatie. Dergelijke interventies richten zich bijvoorbeeld op geringe werknemersvaardigheden, problematische schulden of aanpassingen van de werkplek.

Advisering bij aanbestedingen
De regiomanagers van Ampliar kunnen meedenken en meeschrijven in de tenderfase. Hierbij maken we gebruik van onze landelijke expertise over grote verschillen die er kunnen zijn betreffende de invulling van Social Return. De concrete invulling van Social Return wordt in beeld gebracht in deze fase. Doel is de kans op gunning te optimaliseren.
No cure no pay is bij ons het concept!

Team
Logo Amplair

Praktische informatie

E-mail: info@ampliar.nl
Telefoon: 0104120090
Adres: Oostzeedijk 276 D, 3063 CA, Rotterdam
Aantal FTE’s: 20
Opgericht in: 1995
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Circulair & duurzaam, SROI
Diensten en producten: Advies training en consultancy
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top