Skip to content

Introductie

Appel van Opa staat voor leven met de seizoenen. In de winter snoeien we fruitbomen, in de lente genieten we van de bloesem, in de herfst plukken we de vruchten die de natuur heeft voorgebracht.
De overvloed van fruit plukken we in particuliere boomgaarden in Noord-Holland. Van het plukken maken we een feest. Vaak horen we terug: wat een fantastische ervaring! Daarna persen we het fruit liefst bij de boomgaard., zodat de afstand die ons eten en drinken aflegt wordt beperkt.

Op welke manier maak je impact?

Appel van Opa draagt bij aan de wereld leefbaarder maken. Dat doen we door in harmonie met de aarde onze fruitsappen te persen. De fruitbomen groeien op een natuurlijke wijze en leveren een overvloed aan fruit. Daar profiteren wij met z’n allen het hele jaar van!

Diensten/producten:

Van het fruit dat we met z’n allen plukken, persen we een natuurlijk fruitsap in de smaken appel, appel-peer en peer-gember. Onze fruitsappen hebben een intense smaak. Elk jaar heeft zijn eigen karakteristiek, onder andere door het selecteren en combineren van de unieke smaken van oude fruitrassen.

Het sap doen we in een 5 liter SapSak met een handige tapkraan. Geopend is het fruitsap minstens 2 maanden houdbaar. Ervaring leert dat het pak veel eerder leeg is. Zin in appelsap gekregen?

Boek

Praktische informatie

E-mail: info@appelvanopa.nl
Telefoon: 0611647106
Adres: Rijnegomlaan 42, 2111 XP, Aerdenhout
Aantal FTE’s: 1
Opgericht in: 2014
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Circulair & duurzaam, Milieu, SROI
Diensten en producten: Horeca en voeding
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top