Skip to content

Introductie

De lekkerste ambachtelijke appeltaarten van ’t land komen van het Appeltaart Imperium. Per week bakken we zo’n 250 taarten.

De appeltaarten worden op bestelling gemaakt horecagelegenheden in Haarlem, Amsterdam, en van Zandvoort tot aan Wijk aan Zee. Maar naast de horeca bakken we voor het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en natuurlijk ook particulieren.

Het Appeltaart Imperium is landelijk winkelier van het jaar geworden in de categorie ‘Bakkers’! Dat wordt natuurlijk gevierd met appeltaart, maar is ook een extra overwinning nadat eerder de gemeentelijke en provinciale titel waren behaald. De landelijke winnaars zijn door een vakjury gekozen. Deze keken onder meer naar welke inspanningen een winkel levert om de beste klantervaring te realiseren en wie klanten weet te verrassen. Daarmee laten ze zien dat een klant niet langer alleen op zoek is naar het beste product, maar ook naar een goed verhaal.

Wij zijn onderdeel van Roads, Roads werkt aan sociale participatie en arbeidsre-integratie. Arbeid en (arbeidsmatige) dagbesteding zijn ons middel en doel om dit te realiseren. Door cliënten een maatschappelijke rol te bieden, leggen we de basis voor participatie en geven we hen een concreet perspectief op hun toekomst. Roads is onderdeel van Arkin, dé Randstedelijke GGZ aanbieder met 12 specialismen in psychiatrie en verslavingszorg. Kijk ook eens bij een van onze andere firma’s op deze site.

Naast de ambachtelijke bakkerij in het centrum van Haarlem heeft Appeltaart Imperium een tweede locatie geopend op de Opaallaan in Hoofddorp.

Op welke manier maak je impact?

We zijn een sociale firma / re-integratie bedrijf voor zo’n 40 cliënten uit de geestelijke gezondheidszorg. Het is voor onze cliënten een bijzondere leerwerkplek om horeca-ervaring op te doen.

Diensten/producten:
Appeltaart
Appeltaart

Praktische informatie

E-mail: info@appeltaartimperium.nl
Telefoon: 0238000070
Adres: Zijlweg 115, 2013 DE, Haarlem
Aantal FTE’s: 2.33
Opgericht in: 2004
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, SROI
Diensten en producten: Horeca en voeding
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top