Skip to content

Introductie

Mijn naam is Celine van Eeden en in 2022 ben ik gestart met Bieperdebiep; een speelgoed-uitleen met duurzame missie. Bij Bieperdebiep huur je kwalitatief, bijzonder en veelal duurzaam speelgoed. Het aanbod bestaat uit zogeheten “open einde” speelgoed, dit is speelgoed zonder specifiek doeleinde, en bedoelt om de creativiteit en fantasie van kinderen te prikkelen. Kinderen geven hun eigen draai aan het spel. Ik heb een pedagogische achtergrond en kennis en visie meegenomen in de samenstelling van het aanbod. Dit speelgoed draagt bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen.

Het idee van Bieperdebiep is om speelgoed te huren zolang kinderen er interesse voor hebben. Kinderen groeien ontzettend hard en daarmee veranderen ook hun behoeften wat betreft spelen. Dankzij Bieperdebiep kun je “inspelen” op deze vlotte groei, en heb je speelgoed in huis zolang jouw kind het leuk vindt. Lever het in en wissel voor iets nieuws. Geen (mis)kopen meer en geen vol huis.. Het speelgoed blijft in omloop – samen delen is samen spelen!

Op welke manier maak je impact?

Met Bieperdebiep blijft speelgoed in omloop, en wil ik met mijn dienst en product een bijdrage leveren aan de circulaire economie. Bovendien gaat het om educatief speelgoed met een pedagogische visie, op die manier draagt Bieperdebiep een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het jonge kind.

Diensten/producten:

Bieperdebiep heeft verschillend (duurzaam) speelgoed in haar collectie, van een houten klimdriehoek tot de bekende stapelstenen van het “Stapelstein.” De items kunnen los gehuurd worden, maar klanten kunnen ook een abonnement afnemen om te profiteren van alle voordelen van speelgoed huren. Ouders kunnen dan twee items tegelijk huren en flexibel speelgoed wisselen.
Behalve voor ouders, is Bieperdebiep er ook voor opa’s en oma’s (die vaak hun kleinkinderen over de vloer hebben!), jeugdorganisaties en kinderdagverblijven.

Praktische informatie

E-mail: celine@bieperdebiep.nl
Telefoon: 0658015646
Adres: Javalaan 36, 2103 VK, Heemstede
Aantal FTE’s: 8
Opgericht in: 2022
Impact categorie: Circulair & duurzaam, Overige, SROI
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top