Skip to content

Introductie

Wij streven naar een zo natuurlijk mogelijk melkveebedrijf. Dat betekent dat we biologisch en regeneratief boeren, de hoorns blijven op onze koeien, we doen aan actief weidevogelbeheer. En het meest in het oog springend… Bij ons blijven de kalfjes na de geboorte bij hun moederkoe.

Met de normale melkprijs kunnen we deze manier van boeren niet bekostigen. Daarom hebben wij ons eigen merk in de wereld gezet: Kalfvolle Melk. Naast melk maken wij ook yoghurt, vanille- en chocoladevla.

Op welke manier maak je impact?

Wij boeren natuurinclusief. Bij ons is er ruimte voor het dier. Voor onze koeien natuurlijk, maar ook voor de weidevogels rond onze boerderij. Wij zorgen voor een goed klimaat voor de weidevogels en zorgen dat ze rustig hun ei kunnen leggen in onze weilanden. Daarnaast staat onze boerderij open voor iedereen, zodat mensen mee kunnen genieten van de dieren en de natuur. Zo verbinden wij mens, natuur en dier.

Diensten/producten:

Kalfvolle melk
Kalfvolle yoghurt
Kalfvolle vanille- en chocoladevla

Ook op de boerderij is vanalles mogelijk. Wij hebben een waterspeeltuintje voor de kinderen. We schenken koffie op het terras. Rondleidingen zijn mogelijk en als je zelf een creatief idee hebt, horen we dat ook graag.

Praktische informatie

E-mail: info@blijekoezuivel.nl
Telefoon: 0615506080
Adres: Zijldijk 7, 2362 AE, Warmond
Aantal FTE’s: 4
Opgericht in: 2018
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Circulair & duurzaam, Sociale cohesie, Voedseltransitie & natuurbehoud
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top