Skip to content

Introductie

De Hartekamp Groep is een middelgrote organisatie die zorg en ondersteuning aanbiedt voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden diverse vormen van wonen, werken, leren en ontspanning aan verspreid over de regio Zuid Kennemerland en IJmond. Met ondersteuning die uitgaat van wat wél kan. Zo helpen we hen het leven te leiden dat zij zelf voor ogen hebben. Wij zorgen ervoor dat onze bewoners of deelnemers een zinvolle dag hebben, iedere dag zo goed mogelijk!

Op welke manier maak je impact?

“Ik doe mee en wat ik doe, doet er toe!” Vanuit deze visie biedt de Hartekamp Groep o.a. werk en arbeidsmatige dagbesteding aan in verbinding met de samenleving. Op verschillende locaties werken de cliënten hard aan het maken van mooie producten of het leveren van fijne diensten. Als deze producten en diensten worden afgenomen door de maatschappij hebben zij een zinvolle invulling van hun dag en doet hun werk er toe. Aan de totstandkoming van ieder product en iedere dienst zijn de cliënten betrokken.

Diensten/producten:

Op de vele verschillende dagbestedingslocaties wordt een groot scala aan producten gemaakt en diensten verleend. Je kunt hierbij denken aan producten als overheerlijke taarten, koek en gebak, kunst, keramiek, textiel, kaarsen, houten meubelen of grafisch werk. Ook kunnen wij uw (zaken) lunch verzorgen en verhuren wij sommige van onze prachtige locaties voor een vergadering of team dag. Ook kan onze groengroep uw groenonderhoud verzorgen en nemen wij graag opdrachten aan voor onze arbeidsmatige dagbestedingslocaties. Heeft u een opdracht of idee dan denken wij graag met u mee.

Praktische informatie

E-mail: impact@hartekampgroep.nl
Telefoon: 0625652591
Adres: Zadelmakerstraat 150, 1991 JE , Velserbroek
Aantal FTE’s: 800
Opgericht in: 1953
Impact categorie: Sociale cohesie, SROI
Diensten en producten: Geschenken
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top