Skip to content

Introductie

Wij zijn de jobcoaches van de Hartekamp Groep en we kunnen mensen met een uitdaging op de arbeidsmarkt helpen bij het vinden van een baan die goed bij iemand past. Een baan waar iemand iedere keer met plezier naartoe gaat. En het mooie is, kandidaten kunnen ook doorgroeien. Dus misschien begint iemand met dagbesteding of onbetaald werk bij een werkgever en gaat iemand uiteindelijk betaald werk doen.

We kijken vooral naar wat iemand kan en naar wat iemand leuk vindt om te doen. Daar kunnen we achter komen met behulp van een loopbaanonderzoek dat we samen met de kandidaat doen. Voor de dingen die moeilijker gaan wordt er samen gezocht naar een oplossing. Wij werken samen met het UWV, Gemeenten en werkgevers.

Ben je werkgever en op zoek naar een gemotiveerde werknemer?
Wanneer een werknemer goed op zijn/haar plek zit en zich binnen zijn/haar mogelijkheden kan ontwikkelen, dan heeft een organisatie er een gemotiveerde medewerker bij. Bovendien kan een werkgever zich daarmee scharen onder de groep maatschappelijk verantwoord ondernemers en een bijdrage leveren aan een inclusieve maatschappij. Ook kunnen wij de zorg voor het re-integratietraject van een langdurig zieke werknemer van je overnemen; re-integratie Tweede Spoor.

Op welke manier maak je impact?

Met onze werkwijze maken wij impact omdat het onze missie is om te zorgen dat kandidaten, met de juiste persoonlijke begeleiding, op de juiste werkplek terecht komen waar zij zich prettig, nuttig, gewaardeerd en thuis voelen. Daarnaast creëren we bij de Hartekamp Groep participatiebanen. In Nederland is er een grote groep mensen met een arbeidsbeperking. Voor hen is het niet altijd gemakkelijk een passende baan te vinden. De Hartekamp Groep vindt het belangrijk om banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Onze jobcoaches begeleiden dit proces en zo streven wij naar een inclusieve maatschappij.

Diensten/producten:

Wij bieden Jobcoaching, re-integratiediensten, modulaire trajecten, werk fit en naar werk trajecten aan.

LinkedIn

Praktische informatie

E-mail: jobcoaching@hartekampgroep.nl
Telefoon: 0625652591
Adres: Zadelmakerstraat 150, 2002 CB, Haarlem
Aantal FTE’s: 4
Opgericht in: 2007
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, SROI
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top