Skip to content

Introductie

De Oude Keuken is een sociale onderneming waarin een café/restaurant op biologische en duurzame wijze wordt geëxploiteerd met zoveel mogelijk inzet van mensen met een beperking, die bij ons werken en leren. De stichting bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is sinds 5 jaar gevestigd in de voormalige keuken van Psychiatrisch Ziekenhuis Duin en Bosch.

Op welke manier maak je impact?

Een inspirerende werk- en leeromgeving bieden in de horeca teneinde mensen met een beperking of psychiatrische achtergrond een goede plek in de samenleving te geven.

“Het bieden van een werk-, ervarings- en leerplek in onze organisatie geeft een zeer diverse doelgroep de mogelijkheid zich te ontwikkelen. We ervaren dagelijks de waarde daarvan door te ervaren hoe graag onze mensen hier aan het werk zijn. Dat leidt bijvoorbeeld tot de volgende uitgesproken droom: “Het lijkt mij het leukste om hier de bediening en de keuken te combineren. Ik zou thuis graag zelfstandiger worden. Ik wil ook een vaste relatie en samenwonen. Ik zou ook graag wat meer sociale contacten willen.””

Diensten/producten:

De Oude Keuken is een sociale onderneming waarin een café/restaurant op biologische en duurzame wijze wordt geëxploiteerd met zoveel mogelijk inzet van mensen met een beperking, die bij ons werken en leren.

Het café/restaurant is iedere dag open van 9 tot 18 en biedt koffie/thee (high tea), lunch, borrel, hapje etc.

Daarnaast is er een wisselende kunstexpositie en worden frequent live-muziek optredens georganiseerd.

De Oude Keuken verzorgt al jaren de catering voor bezoekerscentrum/vergaderlocatie De Hoep, voor inpandige ondernemer Innerland en voor overige evenementen, zoals de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Castricum.

Sinds kort exploiteert De Oude Keuken het café bij Museum Huis van Hilde bij station Castricum.

Praktische informatie

E-mail: info@deoudekeuken.net
Telefoon: 0251651949
Adres: Oude Parklaan 117, 1901ZZ, Castricum
Aantal FTE’s: 7
, ,
Opgericht in: 2007
Impact categorie: SROI
Diensten en producten: Horeca en voeding
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top