Skip to content

Introductie

Wij helpen nieuwe Nederlanders aan het werk. Mensen die nieuw zijn in Nederland willen graag hun leven weer opbouwen door te werken. Wij kennen onze kandidaten goed en helpen met het overbruggen van taal- en cultuurverschillen. Onze kandidaten zijn vaak zeer gedreven, getalenteerd en dankbaar.

Sinds onze start in 2017 hebben we ruim 150 mensen aan het werk geholpen bij uiteenlopende bedrijven in Haarlem en omgeving. Door goede matching ontstaan er blijvende relaties. Van de kandidaten die graag bij onze klanten willen blijven werken, krijgt vrijwel iedereen een contract bij hen. En dat vinden we het mooiste resultaat.

Onze klanten zeggen dat onze kandidaten vaak een hele positieve invloed hebben op de cultuur van de organisatie. “Ze zijn zeer sympathiek, loyaal en vrijwel nooit ziek” is wat we vaak horen.

Duizend1 heeft inmiddels een grote variëteit aan kandidaten, van hoog tot laag opgeleid, van goed tot matig Nederlands en met of zonder werkervaring of rijbewijs. Allen zijn zeer gedreven hun toekomst op te bouwen en weer aan de slag te gaan.

Wij werken met uitzendcontracten en houden onze tarieven graag lager dan reguliere uitzendbureaus. Onze backoffice is uitbesteed zodat de financiële en administratieve zaken goed geregeld zijn. Ook regelen we, indien van toepassing, subsidiemogelijkheden, waardoor het financieel nog aantrekkelijker kan zijn om onze kandidaten een kans te geven.

Op welke manier maak je impact?

Duizend1 werkt als een Social Enterprise. Maatschappelijke impact staat bij ons voorop: mensen die hun thuisland ontvlucht zijn aan het werk helpen.

Werk brengt mensen eigenwaarde, respect, inkomen, regelmaat, groeimogelijkheden, netwerken, vriendschappen en een betekenisvol bestaan. Allemaal bouwstenen om een gelukkig en gezond leven te leiden en anderen positief te inspireren. Duizend1 is een BV en staat los van subsidie of andere giften. Eventuele winsten worden ten dienste gesteld aan het doel van Duizend1: het in het zadel helpen van mensen die nieuw zijn in Nederland.

Onze werkwijze is transparant en fair naar iedereen. Het belang van de kandidaat en de klant staat voorop, niet onze winsten.

Diensten/producten:
  • Werven en selecteren van geschikte kandidaten
  • Het plaatsen van kandidaten met een uitzendcontract vanuit onze backoffice
  • Meedenken over mogelijkheden binnen bedrijven voor onze kandidaten
  • Het op de achtergrond coachen van de geplaatste kandidaten zodat alles soepel verloopt
  • Het regelen van subsidiemogelijkheden voor onze klanten
  • Het plaatsen van vacatures kan op onze website
Goed personeel is goud waard

Praktische informatie

E-mail: madelon@duizend1.nl
Telefoon: 0626066481
Adres: Hendrik Figeeweg 3F, 2031 BJ, Haarlem
Aantal FTE’s: 2
Opgericht in: 2017
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Armoedebestrijding, SROI
Diensten en producten: Overig
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top