Skip to content

Introductie

Fello biedt essentiële steun aan werkende mantelzorgers én hun werkgevers. Met ruim 5 miljoen mantelzorgers in ons land, waarvan velen worstelen met de balans tussen zorg en werk, biedt Fello praktische en mentale hulp. Onze coaches zijn de rots in de branding voor mantelzorgers, terwijl we werkgevers begeleiden naar een duurzaam en harmonieus werkklimaat. Door de zorgen en regeltaken uit handen te nemen, zorgen we voor een zorgeloze werkervaring.

Op welke manier maak je impact?

De impact van Fello is tweeledig: enerzijds verminderen we de directe druk op mantelzorgers door praktische en emotionele steun te bieden, waardoor zij tijd besparen en grotere problemen voorkomen. Anderzijds werken we samen met werkgevers om een fundament te leggen voor een toekomst waarin werk en mantelzorg naadloos in elkaar overgaan.

Door deze benadering helpt Fello niet alleen individuele mantelzorgers en hun gezinnen, maar draagt het ook bij aan een breder maatschappelijk welzijn en een gezondere werkcultuur.

Diensten/producten:

Onze core dienstverlening is gericht op het bieden van praktische en mentale ondersteuning aan werkende mantelzorgers én hun werkgevers. Fello’s coaches fungeren als een rots in de branding, niet alleen door emotionele steun te bieden, maar ook door het overnemen van zorgen en regeltaken.

Daarnaast biedt Fello een uitgebreid aanbod van webinars, workshops en e-learningmodules. Deze zijn specifiek ontworpen om werkende mantelzorgers en relevante stakeholders binnen organisaties te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden. Deze tools behandelen zijn bedoeld om de druk van mantelzorg te verlichten en een mantelzorgvriendelijke werkomgeving te bevorderen.

Praktische informatie

E-mail: info@fello.nl
Telefoon: 853036296
Adres: Noord Brabantlaan 303 -307, 5657 GB, Eindhoven
Aantal FTE’s: 10
Opgericht in: 2021
Impact categorie: Arbeidsparticipatie
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top