Skip to content

Introductie

Wij leveren een duurzame Giftcard. Onze giftcard is ontstaan vanuit ons bedrijf Gifts with Impact waar we tussen de sociale bedrijven en de wederverkopers van de kerstpakketten en promotionele branche staan. Wij willen graag het verhaal vertellen van onze gepassioneerde leveranciers en deze delen. Wij willen ook onze sociale leveranciers helpen bij de verkoop van hun producten en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zetten. Bij elke aankoop van de Gift for Good card draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar leer je ook de mensen kennen die deze mooi producten mogelijk maken. Het is de toegangspoort tot een wereld van duurzame en sociale producten van Nederlandse bedrijven. Of je nu van circulaire, fairtrade, gerecyclede, biologische producten houdt of gewoon graag het verhaal achter een product wilt kennen. Onze giftcard biedt het allemaal. Inmiddels is onze giftcard in iedere keuzeconcept opgenomen en leveren wij steeds meer werk voor de sociale leveranciers. Ook richten wij ons op het bedrijfsleven, wij willen hen helpen om duurzamer te worden en te kiezen voor duurzame producten.

Op welke manier maak je impact?

De manier waarop GreenGiftBox haar missie realiseert is drieledig:
Wij maken impact door:
1. Vertellen
Gift for Good deelt op verschillende manieren de verhalen achter de producten die wij aanbieden. Hierdoor wordt meer bewustwording voor duurzame alternatieven voor producten/ geschenken gecreëerd.

2. Verkopen
Gift for Good verkoopt duurzame en sociale producten (gerecycled, circulair, fairtrade) en hanteert daarbij een eerlijke en transparante
werkwijze: het voordeel van de non-redemptie, dus bij de kaarten die niet worden ingeleverd of deels worden ingeleverd, ligt het voordeel bij onze leveranciers. Hierdoor kunnen ze nog meer verdienen.

3. Verbinden
Gift for Good verbindt actief sociale ondernemers en bedrijven die opzoek zijn naar duurzame cadeaus. Op het platform en in de Learning Community. Wij bedenken nieuwe producten samen met onze sociale ondernemers, die zij kunnen verkopen op hun website en die wij kunnen toevoegen aan onze giftcard. Dit zorgt voor nog meer werkgelegenheid voor de SW.

Diensten/producten:

Wij leveren een duurzame giftcard waar enkel Nederlandse sociale leveranciers bij aangesloten zijn.

Deze producten zijn circulair, fairtrade, gerecycled, biologisch of vertellen een verhaal.

Praktische informatie

E-mail: jolanda@giftswithimpact.nl
Telefoon: 0657313813
Adres: Raphaelstraat 1, 7031 BA, Wehl
Aantal FTE’s: 1
Opgericht in: 2021
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Armoedebestrijding, Circulair & duurzaam, Milieu, Voedseltransitie & natuurbehoud
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top