Skip to content

Introductie

Haarlem Food Experiences is dé verantwoorde food tour provider in Haarlem. Onze tours en events laten zowel inwoners als toeristen kennis maken met het aanbod aan lokale producten en innovatieve ondernemers in de stad. Zo promoten we niet alleen de transitie naar een duurzame toekomst, maar steunen we ook de lokale horecaondernemer. Onze experiences zijn 100% lokaal, 100% verantwoord en 100% echt!

Op welke manier maak je impact?

Ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht. Het voedingspatroon speelt hierin een belangrijke rol. Een dieet met veel eiwitten uit dierlijke producten – zoals melk, kaas, bewerkt en rood vlees – wordt in verband gebracht met een verhoogd risico op tal van ziekten en aandoeningen. De leefstijl wat betreft voeding kan een stuk gezonder.
Het consumeren van dierlijke producten brengt bovendien allerlei duurzaamheidsproblemen met zich mee. Denk aan veel co2-uitstoot door de dieren en voor het transport en schade aan de biodiversiteit door het gebruik van bestrijdingsmiddelen.

Gelukkig gaan duurzaam en gezond eten hand in hand en zien we dat de foodscene in Haarlem de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen. Steeds meer mensen kiezen nu voor lokaal en duurzaam eten. De groeiende vraag naar plantaardig voedsel vertaalt zich naar de opkomst van ondernemers die op vernieuwende wijze met voeding omgaan.
Haarlem Food Experiences zet zich in voor de transitie naar een duurzame toekomst en steunt de lokale horecaondernemer. We streven ernaar zo groen, duurzaam en milieuvriendelijk te zijn.

Diensten/producten:

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van leuke, onvergetelijke, culinaire ervaringen voor jouw groep! Of jouw team nu zo klein is als 10 personen of zo groot is als 250 personen, wij verzorgen het. Iedere ervaring wordt altijd gefaciliteerd door een gids of een host.

Een greep uit onze diensten:

– Food Tours, culinaire wandelingen langs diverse eet- en drinkgelegenheden in de stad
– Food Experiences, speciale thema events
– Groeps- en bedrijfsuitjes
– Vegan Street Food Experience
– Afbeeldingen van je product/dienst en van het team

Praktische informatie

E-mail: hello@haarlemfoodexperiences.com
Telefoon: 0614249036
Adres: Bakenesserstraat 13, 011 JJ, Haarlem
Aantal FTE’s: 2
Opgericht in: 2021
Impact categorie: Circulair & duurzaam
Diensten en producten: Bedrijfsuitjes, Horeca en voeding
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top