Skip to content

Introductie

Spoorwegarchitectuur heeft zo zijn eigen charme. Het Seinwezen, gelegen naast het spoor in Haarlem, is hier een prachtig voorbeeld van. De industriële uitstraling van dit oude NS-gebouw op het rauwe onontgonnen terrein biedt een inspirerende werkomgeving en de perfecte locatie voor een event of activiteit.

Op welke manier maak je impact?

Duurzaam
Het Seinwezen is een duurzaam pand. Dat betekent dat we rekening met de natuur en onze omgeving houden. Het groene dak en het isolatieglas zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Zonnepanelen van en voor de buurt leveren groene stroom aan de buurt. Duurzaam ondernemen bestaat voor ons niet alleen uit zorg voor de natuur, maar ook zorg voor elkaar. Het Seinwezen heeft daarom een duidelijke buurtfunctie met informele ontmoetingen in de moestuin of in het gebouw zelf.

Diensten/producten:

Multifunctioneel
Het Seinwezen beschikt over diverse ruimtes waardoor er veel mogelijk is. Van congres, workshop of seminar tot training, sollicitatiegesprek of brainstormsessie, het Seinwezen is hiervoor dé locatie in Haarlem. Ook kleinschalige festivals, televisieopnames, presentaties, exposities, concerten en andere culturele activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Naast vaste kantoorruimtes is er de mogelijkheid om voor een dag een bureau te huren. Deze combinatie van factoren zorgt voor een levendige sfeer.

Stadsherstel Amsterdam
Het Seinwezen is een bijzondere locatie van Stadsherstel Amsterdam, een maatschappelijke organisatie die al meer dan zestig jaar monumenten en beeldbepalende panden redt door ze zorgvuldig te restaureren, een passende bestemming te geven en te verhuren. Wie kiest voor een parel van Stadsherstel, draagt bij aan het behoud van cultureel erfgoed in Amsterdam en omstreken.

Praktische informatie

E-mail: info@stadsherstel.nl
Telefoon: 0205200060
Adres: Amstelveld 10, 1017 JD, Amsterdam
Opgericht in: Eind 18e eeuw
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Circulair & duurzaam, SROI
Diensten en producten: Events & vergaderen
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top