Skip to content

Introductie

Bij Hollandse Huisjes maken we van illustraties leuke producten voor in en om het huis. Denk aan posters, kaarten, bamboehouten serveerplanken, borrelplanken, onderzetters, bamboehouten sleutelhangers en meer.
Al onze producten zijn geïnspireerd door Nederlandse steden. Denk aan een kaasplank met de Domtoren erop (eventueel met persoonlijke boodschap in het hout gegraveerd), een sleutelhanger met de vuurtoren op Texel, een poster van de Haarlemse Bavo kerk of een ABC poster met allemaal lekker Hollandse hapjes.

Omdat Hollandse Huisjes is ontstaan vanuit het succes van de Haarlemse Huisjes, hebben we een uitgebreid aanbod van Haarlemse producten. In de afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest met het uitbreiden van de collectie naar nieuwe steden en provincies. We zijn constant bezig met het maken van nieuwe producten en maken ook producten op maat.

Onze producten verkopen we via onze webshop direct aan particulieren. Ook verkopen we wholesale aan winkels.
Daarnaast werken we regelmatig samen met leuke bedrijven en initiatieven om bijvoorbeeld relatiegeschenken te maken. Van illustraties van bedrijfspanden, tot bamboe sleutelhangers met een eigen logo erin gegraveerd. In overleg is heel veel mogelijk, wij houden van maatwerk.

Op welke manier maak je impact?

Bij Hollandse Huisjes maken we impact door te werken op een kleinschalige, duurzame, lokale manier.

Zo kopen we onze duurzame grondstoffen zoveel mogelijk lokaal in, produceren we zelf of besteden dit lokaal en duurzaam uit, we werken met kleine voorraden om zo min mogelijk overschot te hebben en verzenden we onze producten in duurzame verpakkingen en zoveel mogelijk gerecycled.

Wij geloven dat ondernemers die elkaar helpen sterker staan.
Door onze wholesale inkoopprijzen laagdrempelig te houden (inkopen kan vanaf lage oplagen en ook in consignatie), willen we het voor winkels makkelijker maken onze spullen in hun collectie op te nemen. Zo blijft het risico voor hen laag en is het ook voor kleine winkels of startende boetiekjes mogelijk onze spullen te verkopen.

Diensten/producten:

Bij Hollandse Huisjes maken we van illustraties leuke producten voor in en om het huis. Denk aan posters, kaarten, bamboehouten serveerplanken, borrelplanken, onderzetters, bamboehouten sleutelhangers en meer.

Praktische informatie

E-mail: info@hollandse-huisjes.nl
Telefoon: 0232052637
Adres: Bakenesserstraat 13 , 2011 JJ, Haarlem
Aantal FTE’s: 1
Opgericht in: 2018
Impact categorie: Circulair & duurzaam
Diensten en producten: Geschenken, Interieur mode & kunst
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top