Skip to content

Introductie

Kweekcafé wil impact maken door bezoekers op een leuke en laagdrempelige manier te inspireren. Een bezoek aan het Kweekcafé en de ‘Kweekstraat’ is een totaalbeleving waarin je door ons aanbod van eten & drinken, programma, plek voor ondernemers en inrichting kennismaakt met ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie.

Kweekcafé is een plek voor ontmoeting en inspiratie waar je je kunt verwonderen over natuur, voedsel, innovatie, cultuur en design. Wij willen bijdragen aan een wereld waarin mens, milieu en economie (people, planet, profit) beter met elkaar in balans zijn. Dit willen we bereiken door te verbinden en samen te werken. Kweekcafé biedt hiervoor een plek en een podium.

De plek is de voormalige timmerwerkplaats en de kas in de Haarlemmer Kweektuin waar je kunt genieten van een kop koffie of van een lunch die bereid is met zoveel mogelijk biologische producten van het seizoen..
Wij willen met ons aanbod verrassen en inspireren. Wij geloven dat we ook in de keuzes die we maken op het gebied van eten & drinken stap voor stap veranderingen teweeg kunnen brengen. We dagen onszelf en onze gasten uit op het gebied van voedselverspilling en minder afval.

Kweekcafé biedt een podium voor talenten uit de buurt en aan organisaties en bedrijven die net als wij werken aan duurzaamheid en een circulaire economie; waarin grondstoffen optimaal benut worden en waarin afval een grondstof wordt.

Op welke manier maak je impact?

Kweekcafé wil impact maken door bezoekers op een leuke en laagdrempelige manier te inspireren.

Diensten/producten:

Een bezoek aan het Kweekcafé en de ‘Kweekstraat’ is een totaalbeleving waarin je door ons aanbod van eten & drinken, programma, plek voor ondernemers en inrichting kennismaakt met ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie.

Kaart
Tafel
Bezoekers
Producten
Tafel
Cereal
Bezoekers
Eten
Koffie
Hapjes
Kaart
No more plastic
Plant

Praktische informatie

E-mail: info@kweekcafe.nl
Telefoon: 0648098489
Adres: Kleverlaan, 9, 2023 JC, Haarlem
Aantal FTE’s: 4
Opgericht in: 2016
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Circulair & duurzaam, Milieu, SROI
Diensten en producten: Horeca en voeding
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top