Skip to content

Introductie

Unieke interieurs maken een impact

Zo’n drie jaar geleden startte ik, Vera, interieur designer, de interieur ontwerpstudio Makers Hands met als doel zoveel mogelijk lokale, onafhankelijke makers, kunstenaars en designers een podium te geven in mijn interieurs. Met Makers Hands help ik, jou met het inrichten (of het verkopen) van je huis, vakantiehuis, boetiek, of kantoor. Het eindresultaat is een uniek ontwerp op maat met sprekende handgemaakte objecten door de makers, daarnaast upcycle ik vintage design parels of hergebruik ik meubels & materialen opnieuw in mijn ontwerpen. Zo help ik je met het toevoegen van een eenvoudige ‘extra touch’ tot aan het realiseren van een nieuw ’turnkey’ interieur.

We zijn er voor: de kunst & design fanaten, voor de interieurliefhebber of voor jou die op zoek is naar een bijzonder interieur omdat je net een nieuw huis hebt gekocht, omdat je toe bent aan verandering of omdat je eens van de gevestigde interieurdesign trends wilt afwijken.

Makers Hands beschikt over een groot en divers portfolio van makers, kunstenaars, designers, meubelmakers, stoffeerders, schilders etc. Wij zijn de winkel van Sinkel van unieke, handgemaakte items. Hierdoor kunnen we gemakkelijk op elke stijl, smaak en wens inspelen, in tegenstelling tot de meeste interieur designers, zij staan vaak bekend om een en dezelfde typerende stijl. Makers Hands brengt alle stijlen en expertises samen om iedereen te kunnen helpen, groot of klein budget, met een heel interieur project of enkel één item.

Op welke manier maak je impact?

Met Makers Hands biedt ik de volgende diensten aan: Interieurontwerp op maat – van het aanbrengen van een eenvoudige extra touch tot het realiseren van een geheel turnkey interieur. Wij hebben alle mogelijke makers, van meubelmakers tot architecten en van aannemers tot huisschilders. Verkoopstyling & Verkoopinrichting – omdat we zoveel makers hebben, beschikken we over een groot assortiment van meubels, accessoires en zelfs een kunstuitleen. Deze items verhuren we aan mensen die hun huis zo goed mogelijk willen aanbieden op de woningmarkt. Omdat we zoveel bijzondere kunst & design items hebben kunnen we huizen stijlvol en in de charme van het huis inrichten. Zo genieten de makers zichtbaarheid en de huizenverkopers genieten van een tijdelijk interieur op maat.

Nu horen we je denken, dat is toch duur?
Dat is niet per se waar; je investeert iets meer, maar daarmee heb jij een interieur object precies zoals je wenst, heeft de (lokale) maker een inkomen en voorkom je overproductie. Tot slot gaat het object veel langer mee waardoor het op de lange termijn duurzamer en voordeliger is. Wist je dat een gemiddelde tafel van Ikea 3 tot 5 jaar mee gaat? Een unieke handgemaakte tafel daarentegen gaat wel 15 tot 25 jaar mee! Unieke items zijn dus niet alleen mooi, maar hebben een impact voor een betere, inclusieve en duurzame ‘esthetische’ wereld. Diensten/producten die je aanbiedt

Diensten/producten:

Interieurontwerp op maat – van het aanbrengen van een eenvoudige extra touch tot het realiseren van een geheel turnkey interieur. Wij hebben alle mogelijke makers, van meubelmakers tot architecten en van aannemers tot huisschilders. Verkoopstyling & Verkoopinrichting – omdat we zoveel makers hebben, beschikken we over een groot assortiment van meubels, accessoires en zelfs een kunstuitleen. Deze items verhuren we aan mensen die hun huis zo goed mogelijk willen aanbieden op de woningmarkt. Omdat we zoveel bijzondere kunst & design items hebben kunnen we huizen stijlvol en in de charme van het huis inrichten. Zo genieten de makers zichtbaarheid en de huizenverkopers genieten van een tijdelijk interieur op maat.

LinkedIn

Praktische informatie

E-mail: vera@makershands.eu
Telefoon: 0657248037
Adres: Paul Krugerstraat 49zw, 2021 XM, Haarlem
Aantal FTE’s: 1
Opgericht in: 2020
Impact categorie: Circulair & duurzaam
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top