Skip to content

Introductie

Wij zijn fabrikant van speciale LED verlichting, wij zoeken de niches in de markt. Wij maken alles zelf en daar waar dit niet lukt kopen wij lokaal ( Haarlem ) in. Wij maken speciale werkverlichting voor o.a. Nedtrain, Heijmans, Cordeel, KLM, Shell, Damen shipyards , IHC, Feadship. Onze verlichting is ook te huur via Eqin en Boels.

Op welke manier maak je impact?

Wij maken impact door in te kopen bij lokale toeleveranciers, dit scheelt enorm veel CO2 uitstoot. Onze benodigde materialen komen bij voorkeur niet uit China. Wij verpakken onze goederen in samenspraak met onze klanten in speciale palletboxen, dit scheelt in afval van karton bij onze klanten. Ons karton afval wordt gerecycled door Nijssen. Ook het kunststof ( HDPE) wordt door ons gescheiden opgevangen en weer her gebruikt.
Via het Nova college geven wij mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een stageplaats. Lokale verenigingen kunnen altijd op ons rekenen als er behoefte is aan sponsoring, zonder winstoogmerk. Recentelijk hebben wij een scoutingvereniging alle verlichting voor hun nieuwe gebouw gesponsord. Het beeldje Kortjakje bij de Waalse Kerk ( Begijnhof) is door ons gesponsord en binnenkort sponsoren wij ook de festiviteiten rond Haarlem 775 jaar.
Onze kerstpakketten t.b.v. de relaties komen al 6 jaar uit Haarlem, dit jaar laten wij ons bier maken door Jopen.

Diensten/producten:

Wij fabriceren allerhand LED werkverlichting op klantenspecificatie en sinds 2 jaar ook Amber oranje straatverlichting en Amber kleurig spots om bijv. oude panden aan te lichten.

Lamp
Lamp
Lamp
Lamp
Lamp
Lamp

Praktische informatie

E-mail: mpost@maxibel.nl
Telefoon: 0233021740
Adres: A.Hofmanweg 30, 2031 BL, Haarlem
Aantal FTE’s: 7
Opgericht in: 2004
Impact categorie: Circulair & duurzaam
Diensten en producten: Bouw
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top