Skip to content

Introductie

“Wij zijn”… ja, je hebt het geraden, Wij zijn MEO. Maar laten we duidelijk zijn, ‘wij zijn’ niet zomaar een mediabureau. Wij zijn bijvoorbeeld de ontwikkelaar van dit platform!

We meten ons met de beste bureaus van Nederland! Maar ‘wij zijn’ meer dan dat. We bewijzen dat het mogelijk is om zowel succesvol te zijn in de wereld van media als een positieve impact te maken in de maatschappij. Dus, als je op zoek bent naar een bureau dat méér doet dan alleen mooie dingen maken, dan ben je aan het juiste adres.

Bekijk hier onze video

Op welke manier maak je impact?

Iedereen een kans geven, daar draait het om bij MEO. Wij bieden onze opdrachtgevers hoogwaardige dienstverlening in media en communicatie, terwijl de mensen met een arbeidsbeperking die wij in dienst hebben hun talenten ontplooien. Zo kunnen zij een belangrijke investering in hun leven doen. Zij bewijzen immers dag in dag uit hun meerwaarde, wat nog door veel reguliere werkgevers over het hoofd wordt gezien. Wil je meer weten hoe wij SROI kunnen invullen kijk dan op https://wijzijnmeo.nl/social-return/

Voor meer informatie kijk op https://wijzijnmeo.nl/

Diensten/producten:

Wij verzorgen o.a.:

  • design
  • webontwikkeling
  • klantenservice
  • online marketing
  • backoffice diensten
  • film

Praktische informatie

E-mail: info@wijzijnmeo.nl
Telefoon: 0725114967
Adres: A. Hofmanweg 1a, 2031 BH, Haarlem
Aantal FTE’s: 36
, ,
Opgericht in: 2012
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, SROI
Diensten en producten: ICT media en communicatie
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top