Skip to content

Introductie

Waarom babyspullen kopen als je ze ook kan huren?

Bij Mr Beetle huur je schone en veilige babyproducten voor een vast bedrag per maand. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook makkelijk. Elke ouder kent het wel. Met de komst van een baby begint ook de invasie van babyspullen. Een box, co-sleeper, wipstoeltje, badje een campingbedje allemaal babyproducten die je maar kort gebruikt. Sterker nog alle producten rondom een baby en kinderen zijn super tijdelijk!

Vaak worden babyspullen na gebruik jarenlang opgeslagen op zolder of in de schuur. Of met veel moeite en waardeverlies weer verkocht op marktplaats. Het eerste is niet duurzaam en het tweede is vaak gedoe.
Mr Beetle verhuurt babyproducten voor een vast bedrag per maand. Heb je de co-sleeper, box of wipstoel niet meer nodig? Dan stuur je de producten terug en stopt de huurperiode. De producten worden gecontroleerd en gereinigd en zo verlengen we de levensduur van de producten.

Op welke manier maak je impact?

Mr Beetle maakt impact doordat;

  1. babyproducten intensiever gebruikt worden
  2. Er minder babyproducten nieuw gekocht worden (grondstoffen besparen)
  3. Er minder babyproducten getransporteerd worden (co2 uitstoot)
  4. Bewustzijn bij (toekomstige) ouders creëren over de circulaire economie
Diensten/producten:

We verhuren babyproducten als cosleepers, wiegjes, boxen, badjes en wipstoelen voor een vast bedrag per maand. Als ouders het product of de producten niet meer nodig hebben sturen zij de producten weer retour. Wij kijken de producten na en reinigen ze, zodat ze vervolgens weer door een ander gezin gehuurd kunnen worden.

Praktische informatie

E-mail: info@mrbeetle.nl
Telefoon: 0641318858
Adres: Dr j van deventerlaan 13, 2061KT, Bloemendaal
Aantal FTE’s: 1
Opgericht in: 2018
Impact categorie: Circulair & duurzaam, SROI
Diensten en producten: Overig
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top