Skip to content

Introductie

Ik ben Natalie, een geboren en getogen Haarlemse creatieveling, en ik wil de wereld wat warmer zachter en bewuster maken. Al van jongs af aan ben ik graag met mijn handen aan het werk. Tekenen, schilderen en handwerken waren mijn dagelijkse bezigheden totdat ik in aanraking kwam met schapen en wol. Liefde op het eerste gezicht! Sindsdien heb ik mijn eigen schaapskudde en ben ik dagelijks op creatieve wijze bezig met wol waarbij diervriendelijkheid en het gebruik van lokale wol een grote rol speelt. Ik gebruik enkel de wol van geschoren schapen die na het scheren hun vacht weer laten aangroeien tot de volgende scheerbeurt.

Op welke manier maak je impact?

Met Natalie Wool wil ik mensen bewust maken van duurzaam consumeren zonder dat dit nadelig is voor dier en milieu. Wol is een volledig natuurlijk materiaal, het wordt heel diervriendelijk geproduceerd, zonder grote impact op milieu of samenleving. Wol heeft een lange levensduur, zo’n 80 jaar met behoud van alle positieve eigenschappen. Daarnaast is wol 100% recyclebaar. Wollen producten blijven langer mooi, en zijn dus ook nog erg duurzaam.

Diensten/producten:

Ik geef workshops in vachtvilten en sta met mijn producten op verschillende markten in de regio. In mijn shop vind je allerlei wollen artikelen waaronder stoelzitjes, akoestische panelen, wollen kunst voor aan de muur en gevilte wollen vachten.

Praktische informatie

E-mail: natalie@nataliewool.nl
Telefoon: 0651575288
Adres: Oudeweg 91, Unit L.01, 2031 CC, Haarlem
Aantal FTE’s: 1
Opgericht in: 2017
Impact categorie: Circulair & duurzaam, SROI
Diensten en producten: Bedrijfsuitjes, Interieur mode & kunst
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top