Skip to content

Introductie

Bent u op zoek naar een betrouwbare en sociale partner om eenvoudig werk uit te besteden? Ieder bedrijf weet hoe uitdagend het kan zijn om alle aspecten van het productieproces te beheren. Van personeelstekorten tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociale verantwoordelijkheid. Daarom hebben wij de oplossing voor u: Het Ontwikkelhuis!

Wij kunnen niet alles, maar kijken – net als bij onze medewerkers – graag naar wat wél kan. Of het nu gaat om montage, verpakken en samenstellen, labelen of sorteren. Wij denken graag mee over de best passende oplossing. We hebben ervaring met diverse werkzaamheden, van het monteren van fietsen tot het samenstellen van (kerst-)pakketten, en van het vouwen en vullen van brievenbuspakketjes tot het ontwikkelen van moswanden voor kantoorpanden. We kunnen zowel bij de klant als op uw locatie werk verrichten, in grotere groepen of per individu.

Op welke manier maak je impact?

Wij zijn geen gewoon outsourcingbedrijf – wij zijn een sociaal ontwikkelbedrijf, onderdeel van IJmond Werkt!. Het Ontwikkelhuis is er voor íedereen. Voor iedereen die na een tegenslag, bijvoorbeeld een ongeluk, een herseninfarct of een burn-out, de draad weer wil oppakken. Maar ook voor mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking die daardoor onder de Wet Sociale Werkvoorziening of Participatiewet vallen, biedt het Ontwikkelhuis een werkplek.

Door het creëren van positieve impact, werkt u ook aan uw maatschappelijke doelen. Of het nu gaat om SDG’s, doelstellingen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), Social Return-eisen of andere certificering voor sociaal ondernemerschap. U kunt uw klanten, belanghebbenden en werknemers laten zien dat u de sociale impact van uw bedrijf belangrijk vindt.

Diensten/producten:

Waarom uitbesteden aan het Ontwikkelhuis?

  • Opvangen van pieken in productie
  • Oplossing voor personeelstekorten
  • U houdt focus op primaire werkzaamheden
  • Focus voor uw werknemers op waar ze echt goed in zijn
  • Groei realiseren zonder de risico’s van het aannemen van extra personeel
  • Halen van SDG’s, MVO-doelen, Social Return eisen, sociaal ondernemen certificering, etc.
  • Aantrekkelijk kostenplaatje, want de menselijke as heeft bij ons voorrang

Wij werken niet alleen voor de IJmondgemeenten Heemskerk, Beverwijk en Velsen, maar kennen ook een groot aantal klanten uit de rest van de regio en zelfs heel Nederland.

Praktische informatie

E-mail: JasperSchavemaker@IJmondWerkt.com
Telefoon: 0682974693
Adres: Trompet 1300, 1967 DA, Heemskerk
Aantal FTE’s: 200
Opgericht in: 2008
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie, SROI
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top