Skip to content

Introductie

Peer levert accountantsdiensten, fiscaal advies en business coaching.

Het team van Peer Accountants bestaat uit hoogopgeleide (assistent)accountants en fiscalisten. We werken veelal voor maatschappelijk gedreven middelgrote ondernemingen, goede doelenstichtingen en zorgorganisaties. Vaak zijn dit organisaties die de ambitie hebben om door te groeien.

Een voorbeeld.

“Hippe tent, lekker eten en… toffe medewerkers met een arbeids­beperking”, zegt Wibe Smulders, partner bij Happy Tosti. Happy TOsti is een horecaketen met vestigingen op A-locaties in het hele land. Mark Rutte haalt er zijn cappuccino. Het bedrijf is via fusies en overnames uitgegroeid tot Social Capital en is inmiddels een toonaangevende groep die, deels in samenwerking met Heineken, onder verschillende labels banen voor doelgroepen schept. De groep koos bewust voor Peer Accountants om hen te helpen bij hun groei.

Op welke manier maak je impact?

Peer schept vaste banen op het eigen kantoor voor hoogopgeleid talent dat een steuntje in de rug nodig heeft. Ons team is een mix. Ongeveer een derde betreft ervaren accountants en andere medewerkers die zijn overgestapt uit reguliere kantoren omdat ze bij Peer impact willen hebben. Tweederde betreft talenten die een steuntje in de rug nodig hebben. Alle medewerkers werken – na een aanloopperiode – in vaste dienst bij Peer.

Bij Peer geloven we in ondernemen met hart en ziel en vinden dat iedereen in onze samenleving mee moet kunnen doen. Ook als je door persoonlijke omstandigheden tijdelijk buiten de arbeidsmarkt bent gevallen, een arbeidsbeperking hebt, of je land hebt moeten ontvluchten.

Wij geloven niet in beperkingen. Wij kijken naar wat je wél kunt zodat je écht de kans krijgt om mee te doen.

Diensten/producten:

Bij Peer organiseren en automatiseren we je administratie op zo’n manier dat jij geen zorgen hebt. Zo doen we je boekhouding en je aangiftes, verzorgen we je loonadministratie en stellen we financiële rapportages en jaarrekeningen voor je op. Ook fungeren we graag als je sparringpartner en kunnen we je goed adviseren op HR-gebied. We helpen je bij alle mogelijke fiscale en bedrijfseconomische uitdagingen en lossen ingewikkelde financiële puzzels graag voor je op.

We detacheren onze mensen slechts heel beperkt voor een enkel dagdeel. Medewerkers werken voor het grootste deel van de tijd bij ons gewoon op kantoor, of probleemloos vanuit huis tijdens coronatijd.

Praktische informatie

E-mail: or@peer-groep.nl
Telefoon: 0643289460
Adres: Baarsjesweg 224, 1058AA, Amsterdam
Aantal FTE’s: 8
,
Opgericht in: 2014
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, SROI
Diensten en producten: Advies training en consultancy, Financiële dienstverlening
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top