Skip to content

Introductie

Resui is een marktplaats voor hoogwaardige tweedehands pakken, opgericht in 2021 door Jilles Neijndorff en Piter Mandemaker. Ons doel is om tweedehands pakken nieuw leven in te blazen en een positieve impact te hebben op zowel het milieu als de kledingindustrie. We bieden klanten de mogelijkheid om pre-owned pakken te kopen via onze webshop of door een afspraak te maken in onze showroom in Hoofddorp, Nederland.

Onze klanten profiteren van kwalitatieve pakken die zorgvuldig zijn geïnspecteerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd. We gebruiken geavanceerde technologie, zoals algoritmes voor maatmatching en virtuele fotoshoots, om ervoor te zorgen dat onze klanten de perfecte pasvorm en visuele ervaring krijgen. We staan bekend om onze toewijding aan circulaire mode door pakken een tweede leven te geven en overproductie tegen te gaan.

Wij werken voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle, duurzame pakken van hoge kwaliteit, en die begrijpt dat tweedehands kleding zowel economische als ecologische voordelen biedt. Of je nu een duurzaamheidsbewuste consument bent, een zakelijke professional op zoek naar betaalbare elegantie, of gewoon op zoek bent naar een verantwoordelijke manier om je garderobe uit te breiden, Resui is er voor jou.

 

Op welke manier maak je impact?

Resui maakt impact op verschillende manieren. Allereerst bevorderen we duurzaamheid door hoogwaardige tweedehands pakken beschikbaar te maken voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Dit draagt bij aan de reductie van textielafval en de vermindering van de ecologische voetafdruk van de kledingindustrie.

Onze strenge kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat alleen pakken van 100% wol en in uitstekende staat worden aangeboden, waardoor de levensduur van deze kledingstukken wordt verlengd. Bovendien stimuleren we bewuste consumptie door klanten aan te moedigen tweedehands kleding te kopen, waardoor ze financieel voordeel behalen en bijdragen aan een duurzamere wereld.

Daarnaast maakt Resui gebruik van geavanceerde technologie om de perfecte pasvorm te garanderen, wat verspilling van kleding voorkomt. Onze toewijding aan circulaire mode betekent dat we de levenscyclus van pakken verlengen en zo bijdragen aan het verminderen van de vraag naar nieuwe kledingproductie.

Door het bieden van keuze, kwaliteit en duurzaamheid willen we een verschil maken in de manier waarop mensen kleding kopen en dragen. We geloven dat ons model de weg vrijmaakt voor bewustere en verantwoorde modekeuzes, en daarmee een positieve impact heeft op het milieu en de maatschappij.

Diensten/producten:

Resui biedt een scala aan diensten en producten om klanten in staat te stellen hoogwaardige tweedehands pakken te kopen op een eenvoudige en duurzame manier. Onze belangrijkste diensten en producten omvatten:

  • Tweedehands Pakken: We hebben een uitgebreide collectie tweedehands pakken van topkwaliteit, variërend in stijl, kleur en maat. Al onze pakken zijn zorgvuldig geïnspecteerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd om ervoor te zorgen dat ze er als nieuw uitzien en aanvoelen.
  • Kostuum Selectie Tool: Onze website is voorzien van een handige “Kostuum Selectie Tool” waarmee klanten het perfecte pak kunnen vinden op basis van hun voorkeuren en maat. Dit helpt klanten bij het maken van een weloverwogen keuze.
  • Afspraak in de Showroom: Klanten kunnen op afspraak onze showroom in Hoofddorp bezoeken om pakken te passen en persoonlijk advies te krijgen.
  • Maatmatching Algoritmes: We maken gebruik van geavanceerde technologie om de exacte maten van klanten te matchen met de beschikbare pakken, wat resulteert in een perfecte pasvorm.
  • Retourbeleid: Klanten kunnen pakken retourneren als ze niet tevreden zijn, wat flexibiliteit en gemoedsrust biedt.

Resui is er trots op bij te dragen aan de verschuiving naar duurzame mode en biedt klanten de mogelijkheid om met stijl en verantwoordelijkheid te kleden.

Praktische informatie

E-mail: piter@mandemaker-maatpak.nl
Telefoon: 0628418945
Adres: Wijkermeerstraat 3, 2131HB, Hoofddorp
Aantal FTE’s: 1
Opgericht in: 2021
Impact categorie: Armoedebestrijding, Circulair & duurzaam, SROI
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top