Skip to content

Introductie

Van digitaal drukwerk tot ontwerp: we hebben heel wat in huis. Een complete huisstijl aanleveren is voor ons geen enkel probleem. Maar ook voor het digitaal printen van o.a. geboorte- en trouwkaarten, visitekaartjes en stickers draaien we onze hand niet om. Textielbedrukking (o.a. t-shirts) of een bestelling van gevelbanners of steigerdoeken is bij ons ook mogelijk!

Roads Print & Pixels is hét adres in Haarlem voor uw digitaal drukwerk en ontwerpen. Van complete huisstijl tot geboorte- en trouwkaarten, brochures, jaarverslagen en gepersonaliseerd design en drukwerk. Daarnaast maken wij ook gevelbanners of steigerdoeken.
In onze professionele printshop en ontwerpstudio begeleiden we mensen met een achtergrond in de GGZ of verslavingszorg bij het hervinden van structuur, dagbesteding of werk. Met 100 enthousiaste deelnemers staan wij voor u klaar. Deskundige collega’s en ervaren deelnemers ondersteunen nieuwe deelnemers bij het opbouwen van vakkennis en bij het functioneren in een professionele werkomgeving.

De lekkerste ambachtelijke appeltaarten van ’t land komen van het Appeltaart Imperium. Per week bakken we zo’n 250 taarten.
De appeltaarten worden op bestelling gemaakt horecagelegenheden in Haarlem, Amsterdam, en van Zandvoort tot aan Wijk aan Zee. Maar naast de horeca bakken we voor het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en natuurlijk ook particulieren.

Het Appeltaart Imperium is landelijk winkelier van het jaar geworden in de categorie ‘Bakkers’! Dat wordt natuurlijk gevierd met appeltaart, maar is ook een extra overwinning nadat eerder de gemeentelijke en provinciale titel waren behaald. De landelijke winnaars zijn door een vakjury gekozen. Deze keken onder meer naar welke inspanningen een winkel levert om de beste klantervaring te realiseren en wie klanten weet te verrassen. Daarmee laten ze zien dat een klant niet langer alleen op zoek is naar het beste product, maar ook naar een goed verhaal.

Wij zijn onderdeel van Roads, Roads werkt aan sociale participatie en arbeidsre-integratie. Arbeid en (arbeidsmatige) dagbesteding zijn ons middel en doel om dit te realiseren. Door cliënten een maatschappelijke rol te bieden, leggen we de basis voor participatie en geven we hen een concreet perspectief op hun toekomst. Roads is onderdeel van Arkin, dé Randstedelijke GGZ aanbieder met 12 specialismen in psychiatrie en verslavingszorg. Kijk ook eens bij een van onze andere firma’s op deze site.

Op welke manier maak je impact?

Roads Print en Pixels is een sociale firma met een professionele printshop en ontwerpstudio. Er werken mensen met een achtergrond in de GGZ of verslavingszorg die bezig zijn met het hervinden van structuur, dagbesteding of werk. Inmiddels hebben we 110 enthousiaste en deskundige deelnemers.

Diensten/producten:
  • DTP en ontwerp
  • Printwerk, drukwerk en andere reclame-uitingen
  • Inpakwerkzaamheden en het versturen van mailingen
  • Maatwerk en advies
Machine
Snijden

Praktische informatie

E-mail: info@roadsprintenpixels.nl
Telefoon: 0235115706
Adres: Nassauplein 4, 2011 PG, Haarlem
Aantal FTE’s: 4.6
Opgericht in: 2009
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, SROI
Diensten en producten: Facilitaire dienstverlening, ICT media en communicatie
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top