Skip to content

Introductie

RoadsMaakt is een webshop waar diverse handgemaakte producten van onze sociale firma’s worden verkocht. gelooft in een sociale samenleving waar niemand wordt buitengesloten. Een samenleving zonder product verspilling, waar gerecycled wordt onder sociale omstandigheden. Dit doen wij door unieke, handgemaakte producten te verkopen met een sociaal verhaal. Deze producten zijn gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Op welke manier maak je impact?

RoadsMaakt gelooft in een sociale samenleving waar niemand wordt buitengesloten. Een samenleving zonder product verspilling, waar gerecycled wordt onder sociale omstandigheden. Dit doen wij door unieke, handgemaakte producten te verkopen met een sociaal verhaal. Deze producten zijn gemaakt in onze sociale firma’s en creatieve ateliers door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Diensten/producten:

Onze webshop staat voor een unieke collectie van handgemaakte producten, van keramiek tot knuffelbeesten van gerecyclede jeans. Voor iedereen die wil bijdragen aan een sociale samenleving. We zijn trots op onze sociale firma’s en creatieve werkplekken. Trots op wat er iedere dag bereikt wordt. En trots op onze producten.

Praktische informatie

E-mail: jijmaakt@roads.nl
Telefoon: 0235515706
Adres: , ,
Aantal FTE’s: 0.75
,
Opgericht in: 2019
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Circulair & duurzaam, SROI
Diensten en producten: Advies training en consultancy
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top