Skip to content

Introductie

Send It is dé duurzame full-service fietskoerier in Haarlem. Vanaf het tactisch gelegen MAAK-terrein bezorgen wij door heel Haarlem pakketten en post op de fiets. Met onze moderne vloot aan cargobikes hebben we een verrassende hoeveelheid aan capaciteit en zijn we bijzonder efficiënt. Al onze koeriers zijn grote fiets- en/of sportliefhebbers en springen altijd met plezier op de fiets, door weer en wind. Iets wat we ook graag uitstralen op de ontvanger. De verkoper heeft tenslotte met veel passie iets gemaakt en dat verdient ook evenveel aandacht tijdens de bezorging, niet waar?

Op welke manier maak je impact?

Al onze cargobikes draaien 100% op bruine boterhammen met pindakaas. Doordat we ook zonder elektrische ondersteuning fietsen, stoten we minstens 60% minder CO2 uit dan een dieselbusje. Ondanks dat we een laadvermogen hebben tot wel 150 kg per fiets, nemen we daarnaast ook weinig publieke ruimte in. Zo bewegen we ons haast onopgemerkt door de woonwijken en het stadscentrum.

Diensten/producten:

We kunnen de volledige pakketbezorging afhandelen. Niet alleen binnen Haarlem maar ook binnen heel Nederland en internationaal. Daarbij zoeken we altijd naar de meest duurzame opties. Zo zetten we binnen Nederland altijd eerst de pakketten weg in ons fietskoeriersnetwerk van ruim 40 steden alvorens we het door een andere logistieke partner laten doen.

Een greep uit onze diensten:

  • Pakket- en postbezorging webshops winkels en bedrijven,
  • Pick-ups binnen Haarlem altijd inbegrepen,
  • Same-day delivery,
  • Medicijnbezorging,
  • Nationale bezorging via het fietskoeriersnetwerk,
  • Internationale bezorging via ons brede aanbod aan logistieke partners,
  • Spoedritten

Wil je weten of onze bezorgmethode de ideale oplossing is voor jouw organisatie? Of wil je zelf eens op een cargobike fietsen? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar hallo@sendit.nu.

Praktische informatie

E-mail: max@sendit.nu
Telefoon: 0612027215
Adres: Oudeweg 91-95 B.03, 2031 CC, Haarlem
Aantal FTE’s: 5
Opgericht in: 2021
Impact categorie: Circulair & duurzaam, SROI
Diensten en producten: Logistiek en vervoer
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top