Skip to content

Introductie

Fietskoerier Haarlem is dé duurzame fietskoerier in Haarlem. Vanaf onze hub op het tactisch gelegen MAAK-terrein bezorgen wij door heel Haarlem pakketten, post en medicijnen op de fiets. Maar niet alleen in Haarlem want via ons partnernetwerk bezorgen we door heel Nederland en zelfs internationaal. Daarnaast Leveren wij ook maatwerk waarbij onze diensten specifiek worden afgestemd op een logistieke vraag.

Met onze speciale cargobikes hebben we een verrassende hoeveelheid aan capaciteit en zijn we bijzonder efficiënt. Al onze koeriers zijn grote fiets- en/of sportliefhebbers en springen altijd met plezier op de fiets, door weer en wind. Iets wat we ook graag uitstralen op de ontvanger. De verkoper heeft tenslotte met veel passie iets gemaakt en dat verdient ook evenveel aandacht tijdens de bezorging, niet waar?

Op welke manier maak je impact?

Al onze cargobikes zijn niet-elektrisch daarom draaien we op 100% bruine boterhammen met pindakaas. Dat betekent dat we geen CO2 en uitlaatgassen uitstoten. Ondanks dat we een laadvermogen hebben tot wel 150 kg per fiets, nemen we daarnaast ook weinig publieke ruimte in. Zo bewegen we ons haast onopgemerkt door de woonwijken en het stadscentrum waardoor de verkeersdrukte afneemt en de leefbaarheid toeneemt.

Diensten/producten:

1. Pakketservice

We komen de pakketten gratis bij u in de middag ophalen. Pakketten kunnen dezelfde avond in Haarlem bezorgd worden of de volgende dag in de rest van Nederland of internationaal. Voor pakketten buiten Haarlem bieden wij verzending via ons partnernetwerk aan. Met meer dan 60 aangesloten steden door heel Nederland worden pakketten in deze steden per fiets bezorgd. De adressen waar geen fietskoerier komt worden bezorgd door onze partners in een busje. Op deze manier bezorgen we alles voor je en altijd zo duurzaam mogelijk.

2. Postservice

– In de ochtend brengen we de post vanuit de postbus naar uw locatie(s)

– In de middag halen we de post op bij uw locatie(s).

– Wij bieden ook een frankeerservice aan. Wij halen dan de post ongefrankeerd op. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze post juist gefrankeerd wordt en in de gebruikelijke poststromen terechtkomt. Deze frankeerservice is gratis en met gunstige frankeertarieven.

– Naast “reguliere” post doen wij ook mailings en partijenpost

3. Medicijnservice

Alle bezorging vanuit een apotheek: de dagelijkse medicijn rondes, spoedrondes, baxterrondes en interne bevoorrading tussen apotheken

4. Maatwerk

Onze diensten specifiek worden afgestemd op uw logistieke vraag.

Wil je meer weten over onze diensten voor uw organisatie? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar info@fietskoerierhaarlem.nl of bel naar 06-39406712.

Praktische informatie

E-mail: info@fietskoerierhaarlem.nl
Telefoon: 0639406712
Adres: Oudeweg 91-95 F.014, 2031CC, Haarlem
Aantal FTE’s: 5
Opgericht in: 2021
Impact categorie: Circulair & duurzaam, SROI
Diensten en producten: Logistiek en vervoer
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top