Skip to content

Introductie

Spaarne Werkt is het nieuwe participatiebedrijf voor Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Eerder heetten we Paswerk, Pasmatch, Perspectief en Werkbedrijf Haarlem. Spaarne Werkt helpt mensen om betaald werk te vinden. Dit kan zijn bij een gewone werkgever, bij een van onze eigen bedrijven of op een beschutte werkplek. We doen dit voor mensen die moeite hebben om mee te komen op de arbeidsmarkt. Spaarne Werkt is ook de plek waar zij verder kunnen leren en ontwikkelen. Daarnaast helpen we werkgevers aan nieuw of tijdelijk personeel.

Op welke manier maak je impact?

We zijn er voor mensen zonder werk. En dan speciaal voor die mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om een betaalde baan te vinden. Wetgevers en beleidsmakers hebben het dan over: Participatiewet, doelgroepregister, banenafspraak, sociale werkvoorziening en Nieuw beschut werken en over voortijdige schoolverlaters. Mensen die kunnen en willen werken, maar daarbij korte of langere tijde hulp en begeleiding nodig hebben.
Wij ondersteunen deze mensen op weg naar betaald werk. We kijken altijd eerst goed wat de werkzoekende precies nodig heeft. Onze aanpak is dus altijd persoonlijk. Voor sommigen zijn we een springplank. Voor anderen zijn we meer een vangnet.

We moedigen iedereen aan om te leren en zich ontwikkelen. Zodat iedereen uiteindelijk (weer) werk doet dat hij of zij aankan. We letten erop dat het werk past bij hun talenten. En dat ze duurzaam aan de slag zijn. Dit betekent dat ze voor lange tijd (weer) kunnen meedoen op de arbeidsmarkt.

Diensten/producten:

Wil je als bedrijf tijdelijk of voor langere tijd werk uitbesteden? Aan andere medewerkers dan je eigen medewerkers?

Spaarne Werkt is graag van de partij voor bijvoorbeeld:
– technische assemblage;
– grafische productie;
– metaalbewerking;
– mailing- en postbezorging

Dit kun je gerust overlaten aan onze medewerkers.

Zij beschikken over de modernste machines en materialen om de klus goed en veilig uit te voeren. Onder leiding van een eigen voorman/voorvrouw en teamleider voeren onze medewerkers het werk uit zoals is afgesproken.

Praktische informatie

E-mail: pepijn.zoet@spaarnewerkt.nl
Telefoon: 0235434731
Adres: Spieringweg 835, 2142 ED, Cruquius
Aantal FTE’s: 700
,
Opgericht in: 01-01-1986
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, SROI
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top