Skip to content

Introductie

The Giftmakers is expert en partner op het gebied van duurzame en sociale zakelijke cadeaus. We combineren creatieve concepten met duurzaamheid, excellente uitvoering en service.

Met The Giftmakers kies je voor een duurzaam en sociaal zonder in te leveren op creativiteit, de look and feel en het doel van het cadeau: de ontvanger waarderen of bedanken en je (duurzame) boodschap over te brengen aan medewerkers en relaties. Dat duurzaam en sociaal ook mooi en doeltreffend kan zijn hebben we samen met onze klanten al vele malen bewezen.

Het doel van de The Giftmakers is het verduurzamen van de markt van zakelijke cadeaus door passende creatieve concepten die aansluiten bij mens, merk en milieu. En zo een mooi, sociaal, duurzaam en passend cadeau voor ieder bedrijf toegankelijk te maken.

Op welke manier maak je impact?

Productie & materialen
We produceren zo veel mogelijk in Europa en waar mogelijk kopen we lokaal.
Naast het belang van kijken waar producten logistiek vandaan moeten komen, kijken we ook naar de herkomst van materialen. We kiezen waar mogelijk voor producten van gerecyclede materialen zoals RPET en duurzaam textiel of voor materiaal gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals tarwegras, suikerriet of bamboe.

Sociaal
The Giftmakers is erkend met de hoogste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen en daar zijn we trots op. Met het keurmerk tonen wij aan dat wij ons meer dan gemiddeld inzetten voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden en behouden van werk.
Een groot deel van ons team bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zien de meerwaarde in de talenten die deze mensen hebben. Ze leveren een belangrijke bijdrage en zijn de echte Giftmakers.

Verpakken & verzenden
Het verduurzamen van verpakkingen is belangrijker dan ooit. Daarom kijkt The Giftmakers naar duurzame, biologisch afbreekbare, hernieuwbare of gerecyclede materialen voor de verpakking van onze producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gerecycled karton, geen opvulmateriaal of een herbruikbare tas in plaats van een doos.

Diensten/producten:

The Giftmakers maakt zakelijke cadeaus op maat. Denk aan welkomstpakketten voor nieuwe medewerkers, relatiegeschenken en kerstpakketten, maar ook promotie materialen, goodies voor evenementen en brand kleding.
We adviseren, maken concept voorstellen op maat, produceren, verpakken en verzenden. We houden waar nodig voorraad voor klanten en zorgen voor het fullfilement.

Praktische informatie

E-mail: tanja.lindeboom@thegiftmakers.nl
Telefoon: 0649668520
Adres: Spieringweg, 2142 ED, Cruquius
Aantal FTE’s: 6
Opgericht in: 2014
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Circulair & duurzaam, SROI
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top