Skip to content

Introductie

The Switch is een gecertificeerd installatiebedrijf met een sociale missie. De meeste van onze collega’s zijn statushouder, die we opleiden en een baan geven in ons bedrijf. Zo werken we zowel aan een groene als sociale planeet. Inmiddels hebben we honderden huishoudens en bedrijfspanden duurzamer gemaakt. Voor particulieren en ook B2B.

Op welke manier maak je impact?

We maken op verschillende manieren impact. Allereerst door zoveel mogelijk mensen en bedrijven te helpen bij de overgang naar groene energieproducten. Daarmee wordt er bespaard op de energierekening en helpen we het klimaat.

Verder helpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een goede baan met toekomstperspectief in de energiesector. De meeste van onze collega’s zijn statushouders die we gratis opleiden via onze Academy en daarna een goede baan met een net salaris aanbieden.

Zo zetten we ons tevens in voor de herwaardering van technisch vakmanschap en opleiden van talent. Daarmee dragen we bij aan een oplossing voor het enorme tekort aan vakmensen (oplopend tot 40.000 in Nederland). Talent dat we juist nu hard nodig hebben voor de energietransitie.

Diensten/producten:

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten
Installatie zonne-systemen
EV laadpaal oplossingen
Woningisolatie

Daarnaast staan we open voor het doorontwikkelen van ons personeel in additionele technische vaardigheden, in onderlinge afstemming met de wensen van uw bedrijf. Inmiddels hebben we als uitvoerder meer dan honderden installaties op onze naam staan, voor zowel de residentiële als B2B markt.

Kwaliteit en veilig werken staan op nummer één voor ons bedrijf. Zodoende zijn we ook in het bezit van VCA, Install Q en NEN certificering. Vanaf april zijn we in het bezit van de PSO-30+ certificering. We zijn lid van Social Enterprise NL.

We hebben professioneel gereedschap, steigers, harnassen, een loods en twee bussen en een service-auto ter beschikking.
Heeft u interesse, neem dan vooral contact met ons op.

Praktische informatie

E-mail: wouter@jointheswitch.nl
Telefoon: 0611854455
Adres: Barndegat 6-8, 1505HN, Zaandam
Aantal FTE’s: 10
, ,
Opgericht in: 2022
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Armoedebestrijding, Circulair & duurzaam, Energietransitie, Milieu, Sociale cohesie, SROI
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top