Skip to content

Introductie

Onder de naam MeltUP recyclen we lokaal plastic afval en plastic van organisaties tot hoogwaardige producten
Onze missie is om organisaties de mogelijkheid te geven om hun plastic te laten recyclen en er bruikbare producten van te laten maken voor in huis, school, kantoor of buitenruimte. Nederland is de grootste exporteur van plastic afval van Europa en dat kan anders! We geloven dat samenwerking de sleutel is om een grotere impact te maken en onze doelstellingen te bereiken. MeltUP is een initiatief dat iedereen kan steunen, door te kiezen voor onze producten, steun je onze missie om een circulaire economie te creëren en plastic afval te verminderen.

Wij zijn lid van de Haarlemse Waardemakers, van ENZ Remake, en werken regelmatig samen en voor Spaarnelanden en Spaarne Werkt.

Op welke manier maak je impact?

Wij recyclen lokaal plastic.
Wij verwerken plastic wat door kringloopwinkels niet verkocht kan worden, plastic dat uit het Spaarne is gevist, plastic van organisaties/bedrijven en stadsafval.
Omdat wij lokaal werken is er nauwelijks transport nodig. Doordat wij op het Maak terrein in Haarlem direct naast Spaarnelanden en Spaarne Werkt zitten kunnen wij daar ook plastic lopend vandaan halen.

Momenteel voeren wij het recyclingproces voornamelijk zelf uit maar ook wordt er plastic voorgesorteerd bij Spaarne Werkt.
Wij zijn momenteel ook in gesprek met Werkdag en Vluchtelingenwerk om te zien of wij samen met hun meer werk kunnen verzetten.

Diensten/producten:

Wij verkopen diverse gerecyclede producten.
Onder andere lampen naar keuze waarbij de klant zelf een vorm en kleur kan kiezen.
Ook verkopen wij standaard lampen in de webshop op meltup.nl.
Wij maken ook producten op maat van afval van organisaties en bedrijven.

Naast producten ontwikkelen en verkopen wij ook recyclingmachines en helpen wij andere plastic werkplaatsen om het recyclingproces op te zetten en/of te verbeteren.

Praktische informatie

E-mail: info@tzo-nl.com
Telefoon: 0618370166
Adres: Oudeweg 91-95 unit E.02, 2011WJ, Haarlem
Aantal FTE’s: 1.2
Opgericht in: 2018
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Circulair & duurzaam, Milieu, SROI
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top