Skip to content

Introductie

Van Streek is een aanbieder van duurzame streekproducten met een unieke vaste winkelocatie gelegen in het mooie, groene Spaarnwoude. Deze winkel is gevestigd in de grupstal van boerderij Zorgvrij.

Uitgangspunt van Van Streek is het leveren van duurzame lokale producten. Duurzaam betekent voor ons producten met een korte keten (lokaal), gezond (zonder kunstmatige toevoegingen) zoveel mogelijk biologisch en oog voor mens en dier.

Op welke manier maak je impact?

Van Streek heeft een visie waarbij we een centrale rol gaan spelen binnen de regio voor het ontwikkelen en verspreiden van lokale duurzame producten. Dat doen we door het supporten van nieuwe lokale leveranciers (we zoeken altijd nieuwe leveranciers die zich aan willen sluiten), workshops en educatie. Van Streek wil een rol spelen om jeugd te informeren wat gezond en duurzaam eten is. Deel uitmaken van een Kennisnetwerk. Daarbij blijft Van Streek de mogelijkheid bieden om online te bestellen, op te halen of aan huis geleverd krijgen.

In samenwerking met het Recreatieschap Spaarnwoude speelt Van Streek een rol spelen in de ontwikkeling van Spaarnwoude en Zorgvrij op het gebied van educatie. Samen met de gemeente kijken we naar het gezonder en duurzamer maken van de bewoners in de regio. Daarvoor werken we ook samen met de HvA om het proces te ontwerpen waardoor we het aanbod van lokale leveranciers beter kunnen stemmen op lokale afnemers.

Diensten/producten:

Van Streek heeft inmiddels een vast assortiment van (h)eerlijke duurzame producten en heeft goede banden met vaste lokale leveranciers. Hierdoor kunnen we ook een breed vast assortiment aanbieden afgestemd op de wens van de klant.

De winkel is gelegen op een unieke locatie in boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude waar we woensdagmiddag, vrijdag, zaterdag en zondag open zijn. Daarnaast hebben we een website voor het bestellen van deze producten die opgehaald kunnen worden, of worden bezorgd aan huis

Praktische informatie

E-mail: info@vanstreek.nl
Telefoon: 0651740425
Adres: Genieweg 50, 1981 LN, Velsen-Zuid
Aantal FTE’s: 4
Opgericht in: 2020
Impact categorie: Circulair & duurzaam
Diensten en producten: Geschenken, Horeca en voeding
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top