Skip to content

Introductie

Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving en BUUV Haarlem (VWC-BUUV) verbindt mensen aan elkaar en aan organisaties door het matchen van vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in Haarlem en de gemeente Bloemendaal. We realiseren meer dan 10.000 matches per jaar.

VWC-BUUV biedt ook bedrijven verschillende manieren om impact te maken en aan hun SROI-verplichting te voldoen. Van een eenmalige activiteit zoals een teamactiviteit, de inzet van expertise en kennis van jouw medewerkers tot een duurzaam partnership.

Op welke manier maak je impact?

VWC-BUUV helpt bedrijven en organisaties om impact te maken en aan hun SROI-verplichting te voldoen of het nu gaat om medewerkersvrijwilligerswerk/corporate volunteering, een duurzame teamactiviteit of een partnership met maatschappelijke organisaties, je kunt bij ons terecht!

Wil je als directeur, manager of HR-adviseur graag de aantrekkelijkheid van jou bedrijf als werkgeven vergroten? Wil je aan je SROI-verplichting voldoen door echt maatschappelijke impact te maken?

De mogelijkheden zijn veelzijdig. Zo kun je lekker samen gaan koken met vluchtelingen, op stap met jongeren met een beperking of de plastic soep aanpakken door afval te gaan jutten op het strand. Knap samen met je team de kantine op van een voetbalclub of maak als medewerker het verschil door bijvoorbeeld je social media kennis in te zetten voor een maatschappelijk organisatie.

Kijk voor meer voorbeelden en informatie op www.vwc-buuv.nl/bedrijven

Diensten/producten:

VWC-BUUV biedt jou en je medewerkers uiteenlopende mogelijkheden om een mooie match te maken met organisaties die alle handjes goed kunnen gebruiken van teamklus tot vrijwillige inzet van je medewerker. En of je nu zelf op ons online platform zoekt, of onze hulp inschakelt bij het zoeken naar de perfecte match, het levert altijd iets moois op!
Kijk snel op www.VWC-BUUV.nl/bedrijven

 

Bekijk ook onze presentatie Goed doen met je bedrijf (pdf )

Praktische informatie

E-mail: a.dorenbos@vwc-buuv.nl
Adres: Raaks 36, 2011 GW, Haarlem
Aantal FTE’s: 8
Opgericht in: 1980
Impact categorie: Arbeidsparticipatie, Armoedebestrijding, Circulair & duurzaam, Milieu, Sociale cohesie, SROI, Voedseltransitie & natuurbehoud
Diensten en producten: Bedrijfsuitjes
Waar opereer je?: Lokaal
Back To Top