Skip to content

Introductie

WeCup, het re-use to-go systeem voor ondernemer én consument. Samen met duurzame ondernemers maken wij Nederland wegwerpbeker-vrij. WeCup gelooft in de omschakeling van single-use plastic producten naar re-use producten.

Dagelijks breiden wij onze WeCup-community uit en sluiten er nieuwe WeCup-partners aan. We helpen ondernemers te verduurzamen, delen learnings en creëren bewustwording over het re-use-principe.

WeCup is meer dan een alternatief voor wegwerpbekers, WeCup is hét duurzaamste re-use to-go systeem van Nederland. Minder gedoe, meer WeCup.

WeCup it Together!

Op welke manier maak je impact?

Plastic soup, vervuiling van drinkwater, onnodige CO2-uitstoot, natuurrampen, ofwel: klimaatverandering. Voor onze volgende generaties laten we graag een schone en leefbare planeet achter. Maar dan moeten we wel ergens beginnen.

Noem het een speld in een hooiberg, maar een kleine aanpassing brengt een grote verandering teweeg.
Met Wecup gaan we als verbinder van ondernemer en consument voor een wegwerpbekervrij Nederland.
Met ons re-use to-go systeem maken we Nederland op de korte termijn een stuk mooier en schoner.

Diensten/producten:

Voor €250,- per jaar doe je als horecaondernemer al mee aan het statiegeld to-go systeem. Jij bestelt het aantal deksels en bekers dat je nodig hebt en verder regelt WeCup de rest. Denk aan promotiemateriaal, joint promotie en de recycling van cups die aan vervanging toe zijn. Neem contact met ons voor meer informatie en word vandaag nog partner.

Het re-use systeem zetten we ook in bij grotere ondernemingen, zoals kantoren, gemeenten en ziekenhuizen. De full-service oplossing ontzorgt bedrijven volledig. Wij nemen je aanvraag binnen één dag in behandeling, waarbij we uitleg geven over het WeCup-systeem, de kosten en de integratie. Stap voor stap begeleiding voor een directe onboarding.

Praktische informatie

E-mail: jody@wecup.nl
Telefoon: 0620665093
Adres: De Ruyterstraat 10, 2041HL, Zandvoort
Aantal FTE’s: 2
Opgericht in: 2021
Impact categorie: Circulair & duurzaam
Waar opereer je?: Landelijk
Back To Top